Levend Bloedanalyse (LBA)


Onderschat niet het belang van bloedanalyse

Levend bloedanalyse is een donkerveld microscopisch onderzoek waar vers bloed wordt afgenomen. LBA wordt toegepast als aanvulling van een klassieke bloedanalyse of om de mens in zijn geheel medisch te beoordelen.

Dit onderzoek geeft informatie over het “inwendig milieu” en over de functionele kwaliteit van de bloedcellen. Het is een onderzoek dat bijzonder waardevol is bij de beoordeling van patiënten die lijden aan chronische ziekten, infectiegevoelige personen, steeds terugkerende bacteriële problemen, schimmel problemen, enz…

Waarom sta ik persoonlijk achter Levend bloedanalyse?

Het woord zegt het op zich zelf, je bloed ‘leeft’ op dat moment en laat dus een heel ander beeld zien dan bij klassieke bloedonderzoeken. Het is vooral de bedoeling van het inwendig milieu te bekijken en niet de waarden van bv: cholesterol, hormonen, stolling, enz… Het hoofdprobleem is vaak verzuring van het milieu. Dit zorgt er op zijn beurt voor dat je lichaam veel minder de voedingstoffen kan opnemen wat er dan op zijn beurt voor zorgt dat je de voeding, medicatie, suppletie die je neemt niet goed kan opgenomen maar ook vervoerd worden.

 

bloedanalyse

Contacteer ons


Uw bericht werd goed verzonden
Er ging iets mis tijdens het verzenden van uw bericht. Probeer nogmaals.
Neem gerust contact met me op

Heeft u het gevoel dat ik u kan helpen? Wil je graag een ziektebeeld of probleem afstemmen en bekijken of orthomoleculaire geneeskunde een oplossing kan bieden voor u? Ik ontvang u graag in mijn praktijk.

Contact details
Biezestraat 32
B-9220 Hamme

timmy.carle@gmail.com
00 32 52.200.111