Biologische natuurwetenschappen


Biologische natuurwetten zijn al zo oud als het leven zelf

Waarom ben ik nu ziek?

De relatie tussen lichaam en geest is al langer bekend. Dr Hamer, een zeer bekwaam arts heeft aan deze relatie zijn leven gewijd. Na het verlies van zijn zoon ‘Dirk’, kreeg Dr Hamer teelbalkanker.
Hij vroeg zich af of er een verband kon bestaan tussen deze traumatische gebeurtenis en zijn ziekte. Als zeer begaafd arts is hij de kankergevallen in het ziekenhuis waar hij werkte, gaan onderzoeken en zag dat emotionele conflicten en confronterende gebeurtenissen in relatie stonden met ziekte. Dit heeft na lang onderzoek tot een buitengewoon inzicht geleid van linken tussen ziekte en emoties (conflicten). Dr Hamer heeft hierdoor de 5 ijzeren wetten van kanker blootgelegd. Later heeft hij zijn mening herzien, want deze biologische wetten gingen niet alleen op voor kanker, maar voor alle ziekten… Alles wat als lichamelijk ongemak wordt aanzien heeft een verklaring. Door deze kennis is ziekte voorspelbaar en geneesbaar… Dr hamer bewijst hierbij dat elke ziekte een biologisch nut heeft. Leer de germaanse geneeskunde kennen en je zal inzicht krijgen in je ziekteproces. Dit zal zorgen voor begrip wat dan op zijn beurt tot de genezing kan leiden. Kennis, begrip en inzicht leiden nu eenmaal tot genezing. Als je gaat begrijpen dat het lichaam, als deel van de natuur, nooit fouten maakt, kan je zien dat lichamelijke toestanden biologische gevolgen zijn van hoe je je voelt of gevoeld heeft.

 

natuurwetten

Contacteer ons


Yay! Message sent.
Error! Please validate your fields.
Neem gerust contact met me op

Heeft u het gevoel dat ik u kan helpen? Wil je graag een ziektebeeld of probleem afstemmen en bekijken of orthomoleculaire geneeskunde een oplossing kan bieden voor u? Ik ontvang u graag in mijn praktijk.

Prijs 50euro/ consultatie. Langer dan uur is er een meerprijs van 15euro/ 15min.

Contact details
Biezestraat 32
B-9220 Hamme

timmy.carle@gmail.com
00 32 52.200.111