Atlascorrectie


Het ideale evenwicht tussen je hoofd en je lichaam

De atlas is de eerste wervel van onze wervelkolom en haast bij iedereen staat de schedel in zekere mate niet symmetrisch op deze drager.
Deze scheefstand en de daardoor veroorzaakte spanning kan tot diverse fysieke en psychologische klachten leiden. De foute positie van de atlas werkt een verkeerde lichaamshouding in de hand en kan leiden tot klachten zoals hoofdpijn, rug- en nekpijn, hernia… maar kan ook zorgen voor een slechte doorbloeding van de hersenen waardoor klachten zoals concentratiestoornissen, evenwichtsstoornissen, schildklierklachten, ADHD, hernia’s enz… ontstaan.

De behandeling verbetert de verhouding tussen de atlas en de schedel zonder gevaar en zonder manipulatie (dus geen “kraken”). De bovenste nekspieren worden tijdens een diep mechanische behandeling met een speciale massage pen losgemaakt, waardoor deze weer in evenwicht komen en hun juiste positie aannemen.

Ook bij baby’s en kinderen wordt de behandeling toegepast, na een moeilijke geboorte,“huilbaby’s”, reflux, zware trauma’s of oplopende stressklachten bij moeilijke overgangsmomenten. Zelfs zonder uitgesproken klachten kan deze behandeling zowel volwassenen als kinderen helpen hun eigen mogelijkheden te optimaliseren en meer in balans te komen.

atlascorrectie

Contacteer ons


Uw bericht werd goed verzonden
Er ging iets mis tijdens het verzenden van uw bericht. Probeer nogmaals.
Neem gerust contact met me op

Heeft u het gevoel dat ik u kan helpen? Wil je graag een ziektebeeld of probleem afstemmen en bekijken of orthomoleculaire geneeskunde een oplossing kan bieden voor u? Ik ontvang u graag in mijn praktijk.

Contact details
Biezestraat 32
B-9220 Hamme

timmy.carle@gmail.com
00 32 52.200.111